Martinovo je bilo zaznamovano tudi z vlomi in tatvinami. Možje v modrem so bili včeraj obveščeni o vlomih v poslovne prostore in tatvinah avtomobilov.

Policisti Policijske postaje Maribor I so bili včeraj v jutranjih urah obveščeni o vlomih v poslovne prostore štirih pravnih oseb v Mariboru. Policisti so opravili oglede kraja dejanja in ugotovili, da odnesenih predmetov ni bilo. Storilci so povzročili le materialno škodo na objektih v višini okoli 500 evrov.

Policisti pa so bili obveščeni tudi o vlomu in tatvini iz poslovnih prostorov pravne osebe, ki je prenehala s poslovanjem. Z ogledom in z zbiranjem obvestil so ugotovili, da so bili odtujeni prokrom valji, ki so se uporabljali v delovnih procesih. Škoda znaša okoli 2000 evrov, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

Prav tako so policisti Policijske postaje Rače sprejeli prijavo o tatvini osebnega avtomobila znamke Renault, Megane, kabriolet, sive barve,  registrske številke GO DL-258, ki je bil ukraden v Rogozi.

Policisti Policijske postaje Maribor I pa so prejeli prijavo tatvine osebnega avtomobila znamke Renault, Clio, rdeče barve, registrske številke MB  IU-230, ki je bil ukraden v Mariboru.

V obeh primerih so opravili ogled in ugotovili, da gre za starejša osebna avtomobila. Premoženjska škoda znaša okoli 1000 evrov.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice