Tatovi so v Mariboru, kot kaže, vse bolj predrzni. Včeraj so sredi dneva oropali starejši ženski.

Policisti Policijske uprave Maribor so sporočili, da so včeraj tatovi v mestu oropali dve starejši ženski.

Neznani storilec je včeraj dopoldan na Vrbanski cesti v Mariboru z ramen 83-letne Mariborčanke strgal torbico in ji jo odtujil. Po dejanju je stekel v smeri Mladinske ulice.

Storilec je star okoli 30 let, visok med 180 in 190 centimetrov, močnejše postave in oblečen v športna oblačila. Z dejanjem je 83-letnico oškodoval za okoli 1700 evrov.

Dva neznana moška pa sta včeraj okoli 14.15 okradla 84-letnico. Nepridiprava sta se prevažala s kolesom in na Ulici heroja Šercerja dohitela 84-letno Mariborčanko.

Iz rok sta ji strgala torbico, si jo prisvojila in pobegnila proti Koresovi ulici. Z dejanjem sta jo oškodovala za okoli 500 evrov.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kritik (nepreverjen)

Kriminalci niso vedno bolj predrzni ,policija je vedno manj na terenu oziroma sploh ne opravljajo obhodov po mestu ,razen vožnja po mestu . Prisotnost policije na ulicah bi zagotovo zmanjšala število kriminalnih dejanj.

Himen (nepreverjen)

Nepridipravi podnevi oropali starejši ženski.........to je vsakodnevna zgodba iz slovenskih mest in ne drži predsednikovo in ministrovo MNZ pojasnilo o varni državi s katero vabijo turiste v našo ljubo Deželico .

Starejše novice