Potisnila sta jo na hodnik stanovanjske hiše in jo oropala. Policija moška starosti med 25 in 30 let še išče.

Dva neznana storilca sta včeraj nekaj po 15. uri na Glavnem trgu v Mariboru oropala 73-letno žensko. Pred vhodom na dvorišče stanovanjske hiše sta jo najprej ogovorila, nato pa jo je eden od njiju potisnil na hodnik stanovanjske hiše in ji dejal, da je to rop.

Oškodovanka je imela v torbici denarnico z dokumenti in bančno knjižico, v kateri je imela gotovino, ki jo je pred tem dvignila. 

Ste ju videli?

Neznana storilca sta moška, stara 25 do 30 let. Prvi je visok okoli 180 centimetrov, ozkega obraza, na glavi je imel sivo volneno kapo, na rokah pa rokavice. Govoril je slovensko, z mariborskim naglasom. Drugi je visok okoli 160 centimetrov okroglega obraza in je imel kratke lase. 

Žensko sta oškodovala za okoli 600 evrov.

Dva vloma v Mariboru

Mirovali niso niti vlomilci. Tako je neznani storilec včeraj med med 7.00 in 9.30 skozi kletno okno vlomil v stanovanjsko hišo na Vrazovi ulici v Mariboru. V hiši je našel in odtujil nekaj gotovine in zlatnino. Materialna škoda znaša okoli 4.000 evrov, policisti pa storilca še iščejo. 

Med 17.15 in 19.10 je prav tako neznani storilec vlomil skozi kopalniško okno v stanovanjsko hišo na Ulici bratov Greifov v Mariboru in iz nje odtujil zlatnino. Tudi v tem primeru znaša materialna škoda 4.000 evrov, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice