Neznani storilec je vlomil v ograjen prostor in splezal na streho objekta. Od tam je ukradel module na sončni elektrarni.

V noči na četrtek je neznani storilec preščipnil žičnato ograjo in tako vlomil v ograjen prostor podjetja v okolici Maribora. Od tam je splezal na streho objekta in z nje odmontiral več kot 300 fotovoltaičnih modulov sončne elektrarne. Module je vzel s sabo in izginil kdo ve kam. Materialna škoda je ocenjena na okoli 91 tisoč evrov, sporočajo iz PU Maribor.

Nesreča pri delu v gozdu

Včeraj dopoldan je 60 letni moški sam opravljal dela v gozdu na območju Trčove. Ko je malo pred poldnevom z motorno žago prerezal večji hlod, ki ga je imel zvezanega z verigo, ga je ta zaradi prenapetosti zadel v glavo in v telo.

Prišlo je do hudih telesnih poškodb. Lastnik gozda je o nesreči obvestil reševalce, ki so poškodovanega prepeljali v UKC Maribor, še sporočajo mariborski policisti.

Možje v modrem so pri ogledu kraja nesreče ugotovili, da je poškodovani uporabljal vso predpisano zaščitno opremo. O svojih ugotovitvah bodo policisti obvestili pristojno tožilstvo.

S tatvino uničil vozilo

Prav tako mariborski policisti sporočajo, da je neznani storilec v noči na četrtek vlomil v delavnico podjetja v Mariboru. V njej je iz servisiranega dizelskega vozila odtujil električno napeljavo med elektromotorji in še  visokonapetostno napeljavo vozila. Materialna škoda znaša okoli 15 tisoč evrov.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice