Slika je simbolična.
Ormoški policisti so imeli v preteklem dnevu polne roke dela.

V torek, 4. maja, so ormoški policisti, ob 9.00, prejeli predlog za pregon kaznivega dejanja tatvine. Po zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo. 

Nekoliko kasneje, ob 10.35, so policisti obravnavali dogodek, ko je oseba zadobila lahke telesne poškodbe. Zadevo so zaključili z uradnim zaznamkom. 

V popoldanskih urah, ob 16.35, so policisti odredili pridržanje osebe, ki je v cestnem prometu vozila vozilo pod vplivom psihoaktivnih snovi. Zoper kršitelja bo podan predlog za uvedbo postopka o prekršku. 

Sredi nočnih ur, ob štirideset minut čez polnoč, je patrulja imela v postopku voznika osebnega avtomobila, kateremu so odredili preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal 0,44 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka, zato so mu začasno odvzeli vozniško dovoljenje in izdali plačilni nalog. 

V zgodnjih jutranjih urah, ob 3.20, je patrulja imela v postopku voznika začetnika osebnega avtomobila, kateremu so odredili preizkus alkoholiziranosti. Rezultat je pokazal 0,07 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka. 

Mlademu vozniku so začasno odvzeli vozniško dovoljenje in izdali plačilni nalog. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice