Stanovanjski blok, iz katerega je padel otrok.
V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči. Žal, se je ena končala s smrtnim izidom. Obravnavanih je bilo še pet primerov povoženja divjadi, šest kaznivih dejanj in ena kršitev javnega reda.

Včeraj okrog 17. ure je prišlo do prometne nesreče v naselju Čentiba, ko je voznik osebnega avtomobila trčil v 59-letno peško, ki je hodila po desnem robu vozišča. Peška je med prevozom v bolnišnico umrla. Poleg peške je hodil še njen partner, ki pa v nesreči ni bil poškodovan.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino nafte iz parkiranega tovornega vozila in tri kazniva dejanja zloraba bančne kartice.

V naselju Precetinci je bil obravnavan vlom v nenaseljeno stanovanjsko hišo. 

Malo pred 9. uro so bili policisti obveščeni, da je iz stanovanjskega bloka v Lendavi padel otrok. Ugotovljeno je bilo, da je skozi odprto okno v tretjem nadstropju padel triletni otrok, ki je bil odpeljan v bolnišnico.

Po izjavi zdravnika naj bi bil otrok lažje telesno poškodovan. Mati je otroka pustila samega brez nadzorstva v stanovanju. Osumljena je kaznivega dejanja zanemarjanja mladoletne osebe. 

Javni red je bil kršen enkrat v zasebnih prostorih.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice