Slika je simbolična.
Ormoški policisti so minuli konec tedna obravnavali več pomembnejših dogodkov.

V petek, 28. maja, ob 8.32, so bili obveščeni, da si je oseba v bližini bencinskega servisa Petrol v Ormožu zakurila ogenj. Policisti so ugotovili, da si je oseba na manjšem ognju želela skuhati kavo. 

Oseba je ogenj takoj pogasila, policisti pa so opravili identifikacijski postopek osebe ter so zadevo zaključili. 

V popoldanskih urah, ob 17.49, so obravnavali dogodek motenja posesti in poškodovanja tuje stvari

V soboto, 29. maja, so obravnavali le en pomembnejši dogodek. Ob 2.42, so opravili ogled kraja požara na bivalnem kontejnerju, ki je v celoti zgorel. 

Vzrok požara je bila napaka na električni napeljavi, policisti pa bodo podali poročilo na državno tožilstvo.

V nedeljo več prijav kršitev, tudi napad na informacijski sistem

V nedeljo so, ob 8.50, ormoški policisti sprejeli ustno kazensko ovadbo za kaznivo dejanje napada na informacijski sistem. Po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na ptujsko tožilstvo. 

Le malo kasneje, ob 10.50, so sprejeli ustno kazensko ovadbo za kaznivo dejanje grožnje in poškodovanje tuje stvari. Po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na ptujsko tožilstvo. 

Opoldne, ob 12.20, so prejeli prijavo o kršitvi javnega reda in miru na območju naselja Obrež. Po zbiranju obvestil so ugotovili, da je prišlo do spora med dvema osebama, zoper oba pa so izvedli hitri postopek. 

Zvečer, ob 20.40, so vozniku, ki je vozil pod vplivom alkohola, odvzeli vozniško dovoljenje. To bo, skupaj z obdolžilnim predlogom, poslano na pristojno sodišče. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice