Med njima je prišlo do spora zaradi objestne vožnje osumljenca, ki je nato oškodovanca dvakrat udaril v predel obraza in mu povzročil hudo telesno poškodbo.

Policisti Policijske postaje Maribor I obravnavajo kaznivo dejanje povzročitve hude telesne poškodbe, ki se je zgodilo pred mesecem dni.

Kot pojasnjujejo možje v modrem iz Policijske uprave Maribor, je bilo kaznivo dejanje storjeno 5. maja letos, med 14.45 in 15.15, na parkirnem prostoru pred vhodom v trgovino Lidl na Koroški cesti 173 v Mariboru.

»Oškodovanec se je tam nahajal s svojo družino - ženo in dvema manjšima otrokoma, uporabljal pa je osebni avtomobil znamke KIA Ceed, kovinske svetlo rjave barve. Na parkirni prostor se je takrat pripeljal še osumljenec,  z osebnim avtomobilom znamke VW Golf, temno modre barve. Med njima je prišlo do spora zaradi objestne vožnje osumljenca, ki je nato oškodovanca dvakrat udaril v predel obraza in mu povzročil hudo telesno poškodbo,« navajajo mariborski policisti. 

V luči tega dogodka prosijo policisti morebitne priče, ki so videle opisani dogodek, da se za razjasnitev okoliščin pretepa zglasijo na Policijski postaji Maribor I ali pokličejo na telefonsko številko (02) 220 86 30. Pokličejo lahko tudi na anonimni telefon policije 080 1200. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice