Slika je simbolična (foto: Bobo).
Drama v prestolnici. Neuradno naj bi sin več let skrival materino truplo in dvigoval njeno pokojnino. 

Kot smo že poročali, so bili ljubljanski policisti konec prejšnjega tedna obveščeni, da svojci pogrešajo 97-letno žensko iz območja Ljubljane.

Možje v modrem so v razgovorih ugotovili, da naj bi za njo skrbel 67-letni svojec, ki ostalim svojcem že več let onemogoča stike z njo. 

Pri nadaljnjem zbiranju obvestil je bila oseba najdena mrtva v enem izmed stanovanj na območju Ljubljane.

»Vzrok za smrt osebe še ni znan, smrt pa je po do sedaj znanih podatkih nastopila že pred nekaj leti. Ves ta čas je osumljenec svojcem lažno prikazoval, da je oseba živa, prav tako je bil pooblaščen in je dvigal njene prihodke,« so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

67-letnemu osumljencu je bila zaradi suma kaznivega dejanja skrunitve trupla, povzročitve smrti iz malomarnosti in goljufije odvzeta prostost za čas, da so se zbirala obvestila.

Z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin dogodka bodo policisti nadaljevali, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno tožilstvo. 

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
JBT (nepreverjen)

Hihihi....naše sodstvo ima skrite okostnjake v omarah že 30 let pa nihče ne bo odgovarjal . SODNIKI SODIJO SODNIKOM .

božidar (nepreverjen)

mama je samo ena ,vsaka mu čast

Default (nepreverjen)

Slovenian psycho

dragan krstic (nepreverjen)

Tip bo dobil nekaj let aresta, če pa nima denarja da bi vrnil materine pokojnine bo uzgubil se stanovanje, seveda če je sploh lastnisko.

Starejše novice