Slika je simbolična.
V prometni nesreči na avtocesti A1, izven naselja Ljubečna, je umrl 51-letni voznik tovornega vozila.

Na avtocesti A1, izven naselja Ljubečna, se je danes dopoldne, okoli 9.20, zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen 51-letni voznik tovornega vozila, 40-letni voznik tovornega vozila s priklopnikom in 25-letni voznik tovornega vozila, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Kaj se je zgodilo?

51-letni slovenski voznik tovornega vozila, ki je vozil po avtocesti iz smeri Celja proti Dramljam po desnem prometnem pasu, je silovito trčil v tovorno vozilo s priklopnikom, ki je stalo v koloni. 

Zaradi posledic silovitega trčenja je 51-letni slovenski voznik na kraju nesreče umrl. Po trčenju je tovorno vozilo s priklopnikom, v katerega je trčil 51-letni voznik, trčilo še v tovorno vozilo pred seboj, ki je prav tako stalo v koloni. 

Druga dva udeležena voznika, državljana Bosne in Hercegovine v prometni nesreči nista bila poškodovana.

Zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila avtocesta do 12.00 v celoti zaprta, obvoz je potekal po vzporedni regionalni cesti.

Promet v smeri Maribora poteka po prehitevalnem pasu. 

To je letos že štirinajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje, četrta na avtocesti in tretja na istem odseku.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice