Slika je simbolična.
Ljubljanski policisti razkrivajo nove podrobnosti grozljive družinske tragedije. 

Prvi policisti so bili na kraj napoteni policisti rednih patrulj Policijske uprave Ljubljana in dve ekipi nujne medicinske pomoči. Ob prihodu na kraj jim je poleg megle in noči, interveniranje dodatno otežil še težko dostopen teren do objekta.

Ob postavitvi blokade in približevanju do objekta so policisti slišali dva strela, ki sta bila sprožena v smeri, iz katere so prihajali.

Policija okoliščine tega streljanja še preverja. Policisti so zaradi ogroženosti zavarovali kraj dogodka in nadzorovali situacijo ter zbirali podatke.

Aktivirana pa je bila specialna enota policije, ki je posebej usposobljena za tovrstne situacije. Pripadniki specialne enote so nato vstopili v objekt in nekaj pred polnočjo odkrili v objektu tri žrtve umora in mrtvega osumljenega.

Vsem policistom udeleženim v intervenciji je bila naknadno tudi nudena psihosocialna pomoč.

Omenjeni dogodek kaže na to, da so policisti vedno pripravljeni takoj in v vsaki situaciji narediti vse, da bi lahko obvarovali življenja drugih. V omenjeni situaciji so policisti resno in nesebično izpostavili tudi svoja življenja, vendar je bilo v tem primeru žal za žrtve dogodka že prepozno.

In kot so še sporočili ljubljanski policisti, preiskava trenutno še vedno poteka, kriminalisti pa dodatne podrobnosti dogajanja še preiskujejo, prav tako še raziskujejo kakšen je bil sam motiv storilca za to dejanje.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Čuj, (nepreverjen)

Najprej samomor,potem pa streljanje proti policiji . Zakaj ne zapišejo,da so ga ustrelili ? Kaj zavajate javnost .

Starejše novice