Tat se je sredi belega dne pred očmi prodajalca odločil ukrasti večje količine semenske koruze, ki jih je kar naložil v avto in se odpeljal.

Policja je včeraj prejela prijavo nekoliko nenavadne tatvine, ki se je zgodila okoli 12.30 v skladišču ene izmed kmetijskih zadrug na območju PP Podlehnik. Neznanec se je z osebnim sivim avtomobilom (nejverjetneje znamke Renault Scenic) z registrsko tablico Murske Sobote zapeljal v skladišče in brez vednosti prodajalca začel meni nič tebi nič nalagati vreče semenske koruze.

Prodajalec ga je hitro opazil in opozoril, da mora vreče, preden jih naloži, tudi plačati. Neznani tat se je izgovoril, da blago na blagajni pravkar plačuje njegov oče. Prodajalec mu je odvrnil, da na blagajni ni nikogar, a storilec je vztrajal pri svoji zgodi in predlagal, da se sprehodita do blagajne in preverita. Čim je to izgovoril, že se je vsedel v svoj avto in odpeljal v smeri Ptuja.

Materialna škoda znaža 2102,90 evrov.

»V kolikor bi kdo o dejanju, še posebej pa o neznanem storilcu in njegovem vozilu karkoli vedel, prosimo, da to sporoči na PP Podlehnik na telefon (02) 788 26 20 ali na interventno številko policije 113,« še naprošajo iz Policijske uprave Maribor. 

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice