Na Policijski upravi Maribor prosijo za pomoč pri preiskavi tatvin traktorja in koles.

S Policijske uprave Maribor so sporočili, da je neznani storilec v noči na 7. avgust v Zgornjih Verjanah v občini Lenart v Slovenskih goricah odtujil kmetijski traktor.

Gre za vozilo znamke New Holland T4-75, modre barve, letnik 2014, z registrsko oznako MB VC-25. Traktor je vreden okoli 32.000 evrov.

Prav tako so policisti v zadnjih dneh na območju mesta Maribor obravnavali več vlomov v kletne bokse, od koder je bilo odtujenih več različnih koles.

Policisti priporočajo samozaščitne ukrepe

Policisti vse občane pozivajo, naj podvzamejo samozaščitne ukrepe, s katerimi bodo storilcem preprečili izvrševanje kaznivih dejanj, s tem pa bodo obvarovali svojo lastnino.

Na Policijski upravi Maribor so pozvali: »Vse, ki imajo koristne podatke, ki bi pripomogli h raziskavi teh dejanj, najdbi ukradenih koles oziroma traktorja, prosimo, da nam to sporočijo na interventno številko policije 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200. Dobrodošle so tudi vse informacije o pojavu sumljivih oseb ali vozil. Na prav vse klice se bomo odzvali in informacije preverili.«

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Off (nepreverjen)

Pokličite Vardo ,oni bodo takoj našli traktor .

Starejše novice