Posnetek, ki prikazuje neznanega moškega, ki naj bi pri ptujski Osnovni šoli Mladika iz parka opazoval otroke in se samozadovoljeval, je razburil štajersko javnost. Moškega išče policija in prosi očividce za pomoč.

Neznani moški se je po pričevanju bralke skrival v bližnjem parku in opazoval otroke v varstvu pri ptujski Osnovni šoli Mladika, ob tem pa je razkazoval spolni ud in se samozadovoljeval. Moški se je pred avtorico posnetka zakril in izmikal.

Isti moški na delu že prejšnji ponedeljek?

O včerajšnjem incidentu policisti niso bili obveščeni, so pa možje v modrem potrdili naše poročanje, da naj bi Ptujčani moškega opazili že večkrat. Na uredništvo Ptujinfo se je obrnila bralka, ki je moškega podobnega opisu avtorice posnetka, opazila minuli ponedeljek in zadevo prijavila policiji

Na Policijski upravi Maribor so nam potrdili, da so v ponedeljek, 15. oktobra, obravnavali tako prijavo. Policisti so nemudoma reagirali in moškega iskali, a bili pri tem neuspešni.

Neznanec je po besedah avtorice posnetka star med 40 in 50 let, ima sivo črne lase, je neobrit in nosi očala z dioptrijo.

Policisti naprošajo očividce: Prijavite ga!

Policisti opozarjajo vse morebitne očividce, naj v podobnih primerih nemudoma zadevo prijavijo policiji in moškega dobro opišejo, saj tako obstajajo večje možnosti, da ga odkrijejo.

Razkazovanje sicer velja za prekršek zoper javni red in mir, če koga vznemiri, v primerih, ko se posameznik razkazuje pred osebami pod 15 let, pa se tretira celo kot kaznivo dejanje spolnega napada.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
kikrlop (nepreverjen)

Tukaj sem pa občutljiv. Če ga dobim kako si ga dr-a na otroke. Zmeša se mi, razbijem ga na licu mesta.

Starejše novice