Policijska uprava Maribor poziva javnost v zvezi z dvema prometnima nesrečama, pri katerih želijo razjasniti vse okoliščine.

Prometna nesreča osebnih avtomobilov z materialno škodo

Kot so sporočili, se je 3. 10. ob 18.30 v križišču Jadranske ceste ter Ceste Proletarskih brigad v Mariboru zgodila prometna nesreča z materialno škodo v kateri sta bila udeležena dva osebna avtomobila. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče, naprošajo morebitne očividce, predvsem voznika osebnega avtomobila, ki je vozil za voznikom sivega osebnega avtomobila znamke Peugeot 307, ter voznika, ki je vozil za osebnim avtomobilom črne barve, znamke Audi tip A4, da se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117 ali pokličejo na telefonsko številko 02/450 20 30 oziroma 113.

Dva kolesarja trčila, eden poškodovan

Istega dne ob 16.40, se je v križišču Ulice Pariške komune in Ljubljanske ulice v Mariboru zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh kolesarjev v kateri je eden zadobil telesne poškodbe. Zaradi razjasnitev okoliščin tudi te prometne nesreče naprošajo morebitne očividce, da se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117 ali pokličejo na telefonsko številko 02/450 20 30 oziroma 113.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice