Fotografija je simbolična.
Policisti prosijo za pomoč pri razjasnitvi okoliščin prometne nesreče.

Policisti Postaje prometne policije Maribor obravnavajo prometno nesrečo z lažjo telesno poškodbo in pobegom

Včeraj, 15. septembra 2020, ob 19.50 se je na mariborskem Glavnem trgu, pri vodometu, zgodila prometna nesreča. V njej sta bila udeležena voznik modrega kolesa in otrok.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti vse morebitne očividce naprošajo, da se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor na Ptujski cesti 117 ali pokličejo telefonski številki 02 450 2030 ali 113.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Off (nepreverjen)

Ali ste srečali policijo na Glavnem trgu na kolesih ali peš ? Policija je dolžna skrbet za varnost državljanov 24 ur na dan !
Ugotovil sem,da samo na Balkanu in Sloveniji policija prihaja na kavico s službenimi vozili in uniformi .

On (nepreverjen)

Sem jih srečal, ja. Si malo debilen, če misliš da lahko policija premore skrb nad vsakim predelom vseh mest in vasic v sloveniji 24/7.

In reply to by Off (nepreverjen)

Majstermb (nepreverjen)

Dajte se zbudit mestni redarji in policija!!!

S skuterji se nevarno naganjajo po trgu Leona Štuklja, po Gosposki, Slovenski, Vetrinjski, Koroški in da o Glavnem trgu sploh ne govorimo.

Ukrepajte!

pri mej dus (nepreverjen)

Otroci lecejo kot da so na igriscu in ne na trgu sredi mesta. Zaganjajo se levo in desno, sploh ne gledajo kam grejo, kot da je ta trg samo za njih naret, starsi pa zraven brskajo po telefonu. Ce nimas vzgojenega otroka, ga daj na povodec !

Starejše novice