Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov minulega konca tedna na območju Policijske postaje Ormož.

V petek, 3. julija, so ormoški policisti v naselju Trnovci zabeležili dogodek s starejšo žensko, ki je potrebovala zdravniško pomoč. Na kraju je bila tudi ekipa nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Ormož z dežurnim zdravnikom. Žensko so odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico dr. Jožeta Potrča Ptuj.

V soboto domačini opazili sumljivega popotnika

V soboto, 4. julija, ob 16.40 so bili policisti obveščeni o gibanju sumljive osebe v Ormožu. Patrulja je na kraju ugotovila, da gre za državljana Francije, ki peš potuje po Sloveniji in je namenjen na Madžarsko.

Ob 20.00 so bili policisti obveščeni o popisani prometni signalizaciji v naselju Mihovci pri Veliki Nedelji. Opravili so ogled, obvestili oškodovance, po vseh zbranih obvestilih pa sledi ustrezen ukrep.

Ob 21.45 so izven naselja Lešnica obravnavali prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Na kraju so odstopili od ogleda.

Ob 23.19 uri so v Vičancih obravnavali motenje nočnega počitka. Kršitelja so opozorili.

V nedeljo občan pogrešal partnerko, policisti so jo našli v nekaj minutah

V nedeljo, 5. julija, okoli 18.30 je na Policijsko postajo Ormož prišel občan in povedal, da pogreša partnerko, ki je peš odšla neznano kam. Policisti so pogrešano žensko v nekaj minutah našli v Ormožu.

Ob 23. 12 so policisti v naselju Ivanjkovci obravnavali kršitev javnega reda in miru. Zoper kršitelja bodo podali obdolžilni predlog.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice