Minuli konec tedna so policisti Policijske postaje Ormož obravnavali več pomembnejših dogodkov, med njimi tudi nenavadno najdbo denarja.

V petek ob 7.38 so ormoški policisti obravnavali tatvino bakrene odtočne obrobe iz stene objekta v Veliki Nedelji.

Ob 14.45 so v Središču ob Dravi prijeli državljana Maroka, ki je nedovoljeno prestopil državno mejo. Tujca so naslednji dan že vrnili hrvaškim varnostnim organom.

V soboto ob 2.30 so ormoški policisti v naselju Savci odvzeli vozniško dovoljenje vozniku osebnega vozila, ki je vozil pod vplivom alkohola – 0,73 miligrama na liter.

V petek požar v sušilnici za koruzo, v soboto najdba denarja

V petek ob 4.34 so bili ormoški policisti obveščeni o požaru v sušilnici za koruzo v Središču ob Dravi. »Na kraju so gasilci pogasili požar, tuja krivda je izključena, o dogodku pa bomo podali poročilo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju,« so povedali na Policijski postaji Ormož.

V soboto ob 17.10 so bili ormoški policisti obveščeni o najdbi denarja na bankomatu Nove kreditne banke Maribor Veliki Nedelji. »Lastnika pozabljenega denarja pozivamo, da se z ustreznimi dokazili oglasi na Policijski postaji Ormož,« so pozvali ormoški policisti.

V soboto ob 20.10 so v Cvetkovcih ustavili voznika osebnega vozila italijanskega registrskega območja. V vozilu sta bila dva tujca, od kateri je eden v Slovenijo iz Hrvaške vstopil nelegalno. Tujca bodo po končanih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom, voznika pa italijanskim varnostnim organom.

V nedeljo ob 17.25 so bili ormoški policisti na kraju prometne nesreče I. kategorije na lokalni cesti v Šalovcih. Voznica osebnega vozila je zaradi neprilagojene hitrosti trčila v voznika osebnega avtomobila. Policisti so ji izdali plačilni nalog.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice