Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov minulega konca tedna na območju Policijske postaje Ormož.

V petek, 7. avgusta, ob 11.10 so bili policisti Policijske postaje Ormož na kraju kaznivega dejanja v naselju Lešnica. Na kraju so ugotovili, da je neznani storilec v zadnjih treh dneh odtujili mulčer kladivar rdeče barve. Po zbranih obvestilih bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 20.05 so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v kraju Senešci. Na kraju so ugotovili, da je kršitelj zmerjal, žalil in se drzno obnašal proti oškodovancu. Kršitelju so policisti izdali plačilni nalog.

V soboto ujeli več pijanih voznikov

V soboto, 8. avgusta, ob 0.30 so policisti v Ormožu imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki mu je alkotest pokazal 0,42 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Vozniku so proti potrdilu začasno odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali so mu nadaljnjo vožnjo in mu izdali plačilni nalog.

Ob 2.35 so policisti v naselju Bratonečice imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki mu je alkotest pokazal 0,41 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Vozniku so prepovedali nadaljnjo vožnjo in mu izdali plačilni nalog.

Ob 11.15 so policisti v Ivanjkovcih imeli v postopku voznika osebnega avtomobila iz Avstrije, ki je prekoračil dovoljeno hitrost v naselju. Alkotest je pokazal 0,3 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. Proti potrdilu so mu odvzeli vozniško dovoljenju in mu prepovedali nadaljnjo vožnjo, za obe kršitvi so mu izdali plačilni nalog. Vožnjo proti morju je nadaljevala njegova sopotnica.

Ob 13. uri so policisti v Mihovcih imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki je imel na vozilu nameščene neustrezne pnevmatike. Policisti so odvzeli registrske tablice, voznika napotili na tehnični pregled in mu izdali plačilni nalog.

Ob 14.05 so bili policisti obveščeni o poškodbi vozila na parkirnem prostoru v Ormožu, kjer je neznani voznik neznanega vozila poškodoval parkirano vozilo. Opravili so ogled, sledi zbiranje obvestil.

V nedeljo policisti našli moškega v alkoholnem opoju in komi

V nedeljo, 9. avgusta, ob 21.35 so bili policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v zasebnem prostoru v Miklavžu pri Ormožu. Ob prihodu na kraj je patrulja v neposredni bližini stanovanjske hiše našla v alkoholnem opoju in komi mlajšega moškega.

Na kraj so poklicali reševalno vozilo nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Ormož. Moškega so odpeljali v Splošno bolnišnico dr. Jožeta Potrča Ptuj na črpanje. Pred tem je moški kršil javni red in mir, zato mu bodo policisti izdali plačilni nalog.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice