Policisti opozarjajo na posledice nepravih odločitev

NovicaKomentarjiDeli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Google Plus Pošlji po elektronski pošti

Moje ime:

Moj email:

Prijateljevo ime:

Prijateljev email:

Besedilo:

Povezava bo samodejno pripeta v sporočilo

Policisti opozarjajo na posledice nepravih odločitev

Policisti poročajo o kršitvah na mariborskem območju.

Policisti opozarjajo na posledice nepravih odločitev
  • Policisti opozarjajo na posledice nepravih odločitev Policisti opozarjajo na posledice nepravih odločitev

Policisti Policijske uprave Maribor so v minulih 24 urah skupno obravnavali trinajst prometnih nesreč, v katerih se je pet udeležencev lažje telesno poškodovalo, v preostalih nesrečah pa je nastala materialna škoda. Trem večkratnim kršiteljem so zaradi večkratnih hujših kršitev cestnoprometnih predpisov zasegli njihova motorna vozila.

Na področju kriminalitete so zabeležili devetnajst novih kaznivih dejanj, kjer izstopajo tatvine in poškodbe tuje lastnine. Na področju javnega reda in miru so policisti petkrat posredovali na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Na mestnem območju so eno kršiteljico tudi pridržali, saj na kraju intervencije ni upoštevala navodil policistov in je nepomirjeno nadaljevala s kršitvijo.

Policisti so komentirali še cestno stanje; ceste so navadno prevozne, na mejnih prehodih pa promet zaenkrat poteka tekoče, brez večjih zastojev. Danes bodo policisti na območju Šentilja in v Slovenski Bistrici z radarji opravljali tudi pogostejše kontrole v hitrosti.

Poostrene aktivnost za zagotavljanje večje varnosti voznikov enoslednih motornih vozil pa bodo potekale med 10. in 16. julijem na območju Policijske uprave Maribor.

Medtem ko so na celotnem slovenskem območju v zadnjih urah obravnavali 91 prometnih nesreč, od katerih je bilo 15 nesreč z lahkimi poškodbami, eno s hudimi, v eni nesreči pa je ena oseba umrla. Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 79 kršitev javnega reda in miru ter 92 kaznivih dejanj.

Barbara Mastnak
petek, 14 Julij, 2017 - 07:53 Osveženo: 14. Julij 2017 - 9:01

Soustvarjaj

Komentarji

Dodaj komentar

CAPTCHA
Da bi preprečili nezaželjeno dodajanje vsebin, odgovorite na enostavno vprašanje.
Fill in the blank.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.