Slika je simbolična.
Podaljšani konec tedna so imeli policisti Policijske postaje Ormož polne roke dela.

V petek ob 9.31 so bili ormoški policisti obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v naselju Cvetkovci. Voznik je poškodoval del gostinskega objekta in odpeljal neznano kam. 

Istega dne so bili policisti obveščeni o sumljivi osebi v naselju Sodinci. Na kraju je bil tudi dežurni zdravnik iz ormoškega Zdravstvenega doma, vendar je oseba odklonila zdravniško pomoč.

Ob 15.50 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije na enem od ormoških parkirišč. Udeleženi sta bili dve vozili, nesreča pa se je zgodila 24. marca v popoldanskem času.

Ob 16.30 je patrulja na lokalni cesti v naselju Žerovinci ustavila in kontrolirala voznika osebnega avtomobila. Odrejen je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je bil pozitiven. Voznik je imel v krvi 0,42 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka. 

Le nekaj minut kasneje, ob 16.54, so bili policisti obveščeni, da je v naselju Lahonci manjši oranžen pes mešanec ugriznil otroka.

V soboto ustavili vinjenega voznika

Ob 23.37 je bil v Ormožu zaustavljen voznik osebnega avtomobila. V postopku je bil vozniku odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal vrednost 0,68 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka.

Vozniku je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in odrejeno pridržanje na policijski postaji. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno Okrajno sodišče v Ormožu.

Na veliko noč obravnavali prometno nesrečo s pobegom

Ob 8.51 je neznani voznik v Mihovcih pri Veliki Nedelji trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal.

Voznica začetnica vozila pod vplivom alkohola

Na velikonočni ponedeljek, ob 10.26, so vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih drog. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog.

Ob 10.30 uri so, zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja ter vožnje pod vplivom alkohola, odvzeli moped. Zoper voznika bo podan obdolžilni predlog na pristojno sodišče ter izdan plačilni nalog.

Ob 13.21 uri so sprejeli predlog za pregon kaznivega dejanja Tatvine vozila. 

Ob 14.55 uri so obravnavali kaznivo dejanje Grožnje. Osumljencu je bil izrečen ukrep prepovedi približevanja, zoper njega pa bo podana kazenska ovadba.

Ob 16.43 je bilo vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeto vozniško dovoljenje ter izdan plačilni nalog zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Ob 23.00 so v Žerovincih voznici osebnega avtomobila prepovedali nadaljnjo vožnjo, saj je kot voznica začetnica vozila vozilo pod vplivom alkohola. Zoper kršiteljico bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice