Konec tedna so ormoški policisti pri ilegalnem prehodu državne meje prijeli 36 migrantov.

V petek, 16. avgusta, v dopoldanskem času so policisti na mejnem prehodu Središče ob Dravi hrvaškim varnostnim organom izročili tri državljane Alžirije, osem državljanov Iraka in štiri državljane Irana, kateri so bili pretekle dni prijeti pri ilegalnem prehodu državne meje.

V bližini železniške postaje Ormož so prijeti dva državljana Libije za katera je bilo v postopku ugotovljeno, da sta predhodno ilegalno prestopila državno mejo. Po končanem postopku bosta izročena hrvaškim varnostnim organom.

Prav tako so v gozdu izven naselja Središče ob Dravi v bližini državne meje prijeli pet državljanov Afganistana, ki so predhodno ilegalno prestopili državno mejo. V večernih urah so v bližini mejnega prehoda prijeli še tri državljane Sirije. 

Maročan na dvorišču hiše

V soboto v dopoldanskih urah so na mejnem prehodu Središče ob Dravi izročili Hrvaškim varnostnim organom pet državljanov Afganistana, dva državljana Libije in tri državljane Sirije.

Nekaj ur kasneje so bili ormoški policisti obveščeni, da se je v naselju Hermanci na dvorišče hiše zatekel neznani moški. Na kraju je bilo ugotovljeno, da gre za državljana Maroka, kateri je pred tem prestopil državno mejo na izven zato določenem mestu. Po končanem postopku bo izročen hrvaškim varnostnim organom.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Vedno vec.pohvala organom pregona.

Starejše novice