Slika je simbolična.
Policisti so na območju Policijske uprave Maribor prijeli več skupin migrantov.

Policisti Policijske postaje Gorišnica so včeraj, malo pred 15. uro, prijeli dva državljana Libije in enega državljana Alžirije, ki so pred tem na zeleni meji nedovoljeno vstopili iz Hrvaške v Slovenijo.

Vse tri bodo danes vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Sinoči so policisti na območju Policijske postaje Slovenska Bistrica prijeli pet državljanov Afganistana, ki so skriti na neznanem tovornem vozilu nedovoljeno vstopili iz Hrvaške v Slovenijo.

V postopku so vsi zaprosili za mednarodno zaščito, zato so jih odpeljali v Azilni dom.

Danes, malo pred 5. uro zjutraj, pa so policisti na območju Policijske postaje Podlehnik v kombiniranem vozilu prijeli 10 državljanov Egipta in državljana Češke, ki je Egipčanom kot voznik nudil pomoč pri nedovoljenem prestopu državne meje iz Hrvaške v Slovenijo.

Čeha so policisti pridržali in ga bodo kazensko ovadili.

Postopki s tujci še vedno potekajo, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Bravo

Nije lijepo (nepreverjen)

Takole je za komentar!

In reply to by Navijac (nepreverjen)

Nije lijepo (nepreverjen)

Dragi Slovenci, zberite tisti kup saje, ki ste ga prinesli, ga zvežite in vrnite na Hrvaško ter dajte račun hrvaški vladi, ker ni sprejela ukrepov za zaščito lastne meje.
Hrvaška vlada bodisi noče, bodisi ne more zaščititi lastnih meja pred grozljivimi ilegalci, ki so jih pripeljali iz Bosne. Med njimi je zagotovo zavidljivo število tistih, ki so bili do včeraj v vrstah Islamske države ali kakšne druge teroristične tolpe.
Lep pozdrav iz Hrvaške!

Nije lijepo (nepreverjen)

Slovenija bi morala hrvaški strani ostri protest predati po diplomatski poti, ker Hrvaška ne preprečuje priliva ilegalnih migrantov iz Bosne in njihovega prehoda preko Hrvaške v Slovenijo. Slovenci, začnite malo!

Haja (nepreverjen)

Zakaj bi mi skrbeli za vašo mejo? Mi moramo zapreti našo, vi pa svoje stvari doma porihtajte sami!

Nije lijepo (nepreverjen)

In to je ena od možnosti. Bosanski islamisti so ustanovili islamistični tabor v bližini Bihača, tik ob hrvaški meji. Pripeljejo jih na Hrvaško, večinoma pa ponoči potujejo v Slovenijo.
Podpiram tudi akt zaprtja slovenske meje!

In reply to by Haja (nepreverjen)

Starejše novice