26-letni moški, državljan BiH, je 15-letnico in 17-letnika vrgel v reko, ugriznil otroka, si sežigal obraz in poškodoval več ljudi, tudi policista.

Včeraj, okoli  17.30, je celjske policiste občan Velenja obvestil, da se v bližini glavne avtobusne postaje v Velenju neznani moški nasilno vede do staršev in otrok ter si z vžigalnikom zažiga obraz.

Udaril reševalno vozilo in nadlegoval družino v avtomobilu

Pred tem je v bližini lekarne na Cankarjevi ulici s kovčkom udaril reševalno vozilo, ki se je peljalo mimo njega, in ga tudi poškodoval. Nato je v križišču med Kidričevo in Kopališko cest stopil do vozila, v katerem so bili voznik, sopotnica in 7-mesečni otrok, ter brez razloga začel tolči po njem. Zatem je odprl zadnja desna vrata in iz vozila skušal izvleči sopotnico, pri čemer ga je ustavil voznik, ki je izstopil iz vozila.

Mladostnika potisnil v reko, otroka ugriznil v stegno

26-letni moški, državljan BiH, se je nato v bližini bližnje okrepčevalnice nasilno vedel do več ljudi. Med prerivanjem je v reko Pako vrgel 15-letno dekle in 17-letnega fanta, enega otroka ugriznil v stegno in lažje poškodoval še dve odrasli osebi.

Poškodoval tudi policista

Ob prihodu patrulje na kraj ni upošteval ukazov policistov ter ni hotel izročiti dokumentov in sodelovati pri postopku. Med slednjim je policista tudi napadel in enega od njiju lažje poškodoval. Prav tako je poškodoval vrata
službenega vozila.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice