Slovenijo je včeraj pretresel krvav obračun mladih v središču Murske Sobote, v katerem sta bili poškodovani dve osebi.

V križišču Slovenske in Zvezne ulice, pred vhodom v Blagovnico naj bi po naših informacijah storilec z ostrim predmetom zabodel dve osebi. Po neuradnih podatkih novinarskih kolegov iz Sobotainfo naj bi šlo za mladoletnika, ki sicer ne obiskuje šole v Murski Soboti. 

Pločnik ob trgovini je bil okrvavljen, Zvezna ulica pa zaprta za promet. Na kraju sta bila tako rešilec kot policija, ki je v smetnjakih na več točkah v mestu iskala orožje.

Poškodovana utrpela vbodne rane v spodnje okončine

Kot so včeraj sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota, je prišlo do pretepa mladoletnikov, v katerem je sodelovalo več oseb, dve sta bili ranjeni in prepeljani v Splošno bolnišnico Murska Sobota.

V soboški bolnišnici pojasnjujejo, da sta poškodovana utrpela vbodnine v spodnje okončine in še danes zjutraj sta bila v njihovi oskrbi.

Iz neuradnih virov smo medtem izvedeli, da naj bi vsaj eden od njiju prestal operacijo

Spor zaradi dekleta?

V zvezi s pretresljivim incidentom v mestnem središču se v javnosti pojavlja precej ugibanj. 

Po naših neuradnih informacijah naj bi prišlo do spora zaradi dekleta, ki ga je storilec domnevno nadlegoval. V središču mesta se je vnel prepir, pri čemer naj bi dva fanta dekletu stopila v bran. Sledil je pretep, ki se je končal s krvjo in poškodbami, po naših podatkih naj bi policisti pridržali tri osebe.

Dejstva smo želeli preveriti pri policiji. Obrnili smo se na pristojne, ki so nam pojasnili, da v javnosti sicer kroži več informacij, vendar pa za zdaj ne morejo potrditi še nobene. Več naj bi tako bilo znanega jutri.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice