Znane so nove podrobnosti o krvavem incidentu, v katerem je bila poškodovana mlajša ženska.

Kot smo poročali, je v Murski Soboti danes prišlo do nasilja. V enem od stanovanjskih blokov v središču mesta so odkrili krvave sledi. Po pričanju očividcev sta iz bloka na Vrtni ulici pritekla okrvavljena ženska in moški, ki se je podal na beg. Okoli 16. ure je na kraj prispelo več kriminalistov ter rešilnih in policijskih vozil.

Po naših prvih, neuradnih podatkih naj bi prišlo do spora med mladim parom, pri čemer je moški žensko z ostrim predmetom porezal po vratu. Osumljenca so policisti v popoldanskih urah iskali po vsem mestu in ga v vmesnem času že tudi prijeli. Pregledali so stanovanje in vozilo na bližnjem parkirišču.

Z nožem porezal partnerko in pobegnil

V Policijski upravi Murska Sobota zdaj pojasnjujejo, da so okrog 14. ure prejeli nujni klic oškodovanke iz občine Murske Sobote, ki je povedala, da jo je partner po predhodnem prepiru z nožem porezal po telesu in da krvavi. 

»Na kraj so bili napoteni policisti in obveščeni reševalci, ki so poškodovanki nudili prvo pomoč, nakar je bila odpeljana v murskoboško bolnišnico. Osumljeni 32-letni državljan Severne Makedonije je s kraja dejanja pobegnil in so ga policisti po intenzivni akciji, po dejanju izsledili ter mu odvzeli prostost. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja poskusa umora ga bodo po vseh zbranih obvestilih privedli k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Murski Soboti,« so zapisali v PUMS. 

Kot dodajajo, stopnje poškodbe še niso znane, a oškodovanka ni v življenjski nevarnosti.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice