Foto: Prostovoljno gasilsko društvo Radlje ob Dravi
Ponoči je zagorelo v naselju Remšnik v občini Radlje ob Dravi.

Kot so sporočili z Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje, je iz do sedaj neznanega vzroka ob 2.11 v naselju Remšnik v občini Radlje ob Dravi zagorelo v stanovanjskem objektu.

Posredovali so gasilci prostovoljnih gasilskih društev Radlje ob Dravi, Vuhred, Brezno Podvelka, Muta in Vuzenica, ki so požar pogasili. S pomočjo delovnega stroja so gasilci razkrili ostrešje in še pogasili posamezna žarišča, stanovanjski objekt v izmeri 15 krat 10 metrov pa je popolnoma uničen. 

Do prihoda gasilcev je lastnik pri gašenju požara utrpel lažje telesne poškodbe, zdravniško pomoč pa so mu nudili v Zdravstvenem domu Radlje ob Dravi.

Župan na kraju požara ponudil pomoč

Ob požaru se je oglasil tudi župan občine Radlje ob Dravi Alan Bukovnik, ki je na družbenem omrežju zapisal, da je požar stanovalcem odnesel vse, kar so imeli, in jim v imenu občine ponudil pomoč.

»Zahvaljujem se gasilcem domačega in okoliških gasilskih društev za strokovno in hitro intervencijo in sodelavcem našega javnega podjetja Kanalizacija in čistilna naprava za dodatno intervencijo na cesti in za pomoč z delovnim strojem. Zahvala gre vsem sosedom, ki so nesebično priskočili na pomoč prizadetim,« je še zapisal župan. 

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Default (nepreverjen)

To je grozno

Starejše novice