Zaradi prepira zakoncev na avtocesti, med katerim je moški kar na viaduktu izstopil iz vozila, so morali posredovati policisti.

Gorenjski policisti so v sredo popoldne obravnavali voznike, ki je vozilo zaustavil kar na viaduktu Peračica na avtocesti in izstopil iz vozila. Ugotovili so, da je bil povod za zaustavitev vozila prepir med zakoncema.

Moškega, ki se je po izstopu iz vozila pomaknil za ograjo, so policisti odpeljali z avtoceste. Poklicali so tudi njegovo partnerico, ki ga je naposled prišla iskat. Oba sta jo odnesla z opozorilom za neprimerno početje.

Na Policijski upravi Kranj so zapisali, da nam policisti želijo čim manj prepirov. Če pa do teh že pride, pa občane opozarjajo, naj iz vozila ne izstopajo na avtocesti, ampak raje uporabijo počivališče oziroma naj se izključijo iz avtoceste, ustavijo in potem rešujejo težave.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Nemanic (nepreverjen)

Seveda je kriv moški, ženske uboge, ustrahovane, sirote nad katerimi se godi nasilje, Bog ne daj da bi bile one kadarkoli krive za zdrahe ali nasilje, tudi če se mož umakne pred nasilno žensko je on nasilnež. DOKAZANO.....

Starejše novice