Vir: Policijska uprava Maribor
33-letna ženska je včeraj popoldne, nekaj pred 17. uro, na banki v središču Mariboru dvignila 30.000 evrov gotovine in jih spravila v ovojnico.

Skupaj z 80-letno babico sta odšli v garažo nakupovalnega centra City na Ulici Vita Kraigherja 4 v Mariboru, plačali parkirnino in se z dvigalom spustili v kletno etažo. 

V dvigalu sta se jima pridružila dva moška, stara okoli 40 let. Eden od njiju je po besedah Policijske uprave Maribor mlajši ženski v dvigalu neopazno odtujil ovojnico z denarjem. Ženski sta nato v kletni etaži izstopili iz dvigala, moška pa sta se z dvigalom vrnila v pritličje.

Prepoznate storilca? 

»En od njiju, ki ima poraščeno brado, je bil oblečen v modro srajco z dolgimi  rokavi, modre hlače in športne copate z belimi vezalkami. Čez ramo je imel črn suknjič. Drugi, ki je imel rahlo plešo, je imel oblečeno črno majico s kratkimi rokavi in modre jeans hlače ter obute črne čevlje,« sporočajo mariborski možje v modrem.

Vse, ki bi neznana storilca prepoznali ali bi karkoli vedeli o njiju ali njunem dejanju mariborski policisti prosijo, naj takoj pokličete policijo na telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Vir: Policijska uprava Maribor
Vir: Policijska uprava Maribor

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kritik (nepreverjen)

Nekoč smo imeli milico ,ki je redno nadzirala in varovala državljane in njihovo premoženje . Danes pa imamo...policaje za katerih največja skrb so delovni čevlji ali pnevmatike na avtomobilih. Brez zamere ampak resnica boli .

Starejše novice