Policisti so v prejšnjih dneh prijeli dva vlomilca, katerih skupna vrednost vseh vlomov znaša kar 12.000 evrov.

Iz Policijske uprave Maribor so sporočili, da so v sredo, v jutranjem času prejeli klic o storitvi kaznivega dejanja velike tatvine, izvršene na vlomni način, na območju Melja v Mariboru.

35-letnik serijski vlomilec

Policisti so se nemudoma odpeljali na navedeno območje, kjer so pri pregledu ožje okolice kraja storitve kaznivega dejanja prijeli in odvzeli prostost 35-letnemu moškemu, ki je navedeno dejanje izvršil. Zoper njega so odredili 48-urno policijsko pridržanje.

Med pridržanjem so policisti opravili več razgovorov in preiskali osebni avtomobil, v njem pa so našli in zasegli predmete, ki jih je osumljenec ob vlomu odtujil. Te so kasneje vrnili oškodovancu.

Prijeli tudi vlomilca, ki je letos v TAM nakradel za 7.000 evrov

V četrtek, 22. 9. 2016, so policisti Policijske postaje Maribor I v nočnem času prejeli nov klic o storitvi kaznivega dejanja vlomne tatvine na območju Melja v Mariboru. Na klic so se odzvali takoj, se zapeljali na kraj dogodka, tam pa zaradi hitrega in taktičnega posredovanja prijeli 36-letnega starega znanca Policije in njegovo 26- letno zunajzakonsko partnerico. Ker sta iz parkiranega vozila odtujila različne predmete, so policisti oba pridržali.

V času pridržanja so policisti ugotovili, da je osumljenec v letošnjem letu izvršil tudi vlomno tatvino v podjetju na območju bivše Tovarne avtomobilov Maribor. Takrat si je protipravno prilastil več kosov različnega orodja v skupni vrednosti okoli 7.000 evrov.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice