Slika je simbolična.
Policija sporoča, da se je v naselju Vičanci zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom.

Na lokalni cesti izven naselja Vičanci je včeraj, ob 21.46, prišlo do prometne nesreče, v kateri je življenje izgubila ena oseba. 

69-letni voznik kolesa z motorjem Tomos Flexer je vozil iz smeri naselja Sodinci proti naselju Sejanci, nato mu je nasproti pripeljal 34-letni voznik osebnega avtomobila

Voznik avtomobila je vozil ob desnem robu vozišča in je na nasprotnem smernem vozišču trčil v voznika kolesa z motorjem. 

Voznik kolesa z motorjem je umrl na kraju nesreče. 

Po informacijah Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje so na kraj dogodka prihiteli tudi gasilci iz Podgorcev in Ormoža. Zavarovali so kraj dogodka, odklopili akumulatorja in razsvetljevali kraj dogodka.

Obravnavo prometne nesreče je prevzel oddelek za preiskovanje in pregon uradnih oseb s posebnimi pooblastili specializiranega državnega tožilstva.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
božidar (nepreverjen)

baje je bil na nujni vožnji in companjon elite

Heh (nepreverjen)

"Novinarji" mariborinfa spet na svoji 100% igri. Tip v avtu NI vozil po svoji desni strani, na desnem robu vozišča. Zakaj pa mislite, da je bil na nasprotni strani?
Kaj se lahko prijavim za pisca? Saj tako povečini samo kopirate in prilepite članke iz drugih portalov, pa še potem se zmotite. Res upam, da ne plačujete teh ljudi.

Starejše novice