Vir: Društvo SRCE ZA BULLE, Facebook skupina
Ponovno smo bili priča grozljivemu mučenju živali.

Posnetek, ki bi ga naj posnel fant iz Oplotnice, je nastal med vožnjo avtomobila, ko naj bi voznik zasledoval psa in ga nato tudi zbil. Ta naj bi vpletenost v dogodek zanikal, a po prepoznani notranjosti avtomobila je naposled Društvu Srce za bulle priznal, da je šlo za sosedovega psa, ki naj bi trk preživel.

Omenjeno društvo je danes na Policijsko postajo Konjice podalo prijavo, hkrati pa so izrazili želje, da je kuža resnično preživel. 

»Jutri pa gremo pogledat! Poslušajte ta zadovoljen ciničen smeh ob preganjanju bogega kužka!!! A ti smrad mali, upam, da te karma in roka pravice kmalu obiščeta! Zdaj me kliče in laže, da ga ni povozil, da je samo tako videti in da je ropot bil, ker je zadel s telefonom ob armaturo. A po drugi strani pa, kako jim gre ta pes od soseda na živce, ker je skoz pri njih! Vidi se, kako je kuža panično bežal!«

Na spletni strani Pes, moj prijatelj zapisujejo, da so se z vprašanji, kdaj se je to zgodilo in zakaj je do tega dogodka sploh prišlo, obrnili na avtorja posnetka, ki pa jim še ni odgovoril. 

»Žal v javnost večkrat pridejo posnetki in različne vesti o mučenju živali. V takih primerih skušajo policisti na podlagi prijav in spornih objav na spletu (posnetkov in slik)  izslediti osebo, ki je posnetek objavila, posnela in sama sodelovala pri mučenju živali. Po slovenskem zakonu je za surovo ravnanje z živaljo predvidena denarna kazen in zaporna kazen,« še zapisujejo na omenjeni spletni strani.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice