Starejša ženska je psom nastavljala grozljive vabe. V pečeno piščančje meso je nastavila žico in koščke, ob zaužitju katerih bi se psi lahko hudo poškodovali, ter jih raztrosila po travniku.

Po družbenih omrežjih je zaokrožilo opozorilo, da ženska na travniku v Zgornji Šiški, kjer se vsako popoldne igrajo psi iz soseske, nastavlja meso z žico.

Pri delu jo je zalotil eden od lastnikov psov, saj je vabe iz piščančjega mesa trosila po travi ravno v času, ko je peljal svojega mladiča na sprehod.

V okolici Zgornje Šiške lastniki psov že dolgo opozarjajo druge pasje sprehajalce, naj bodo pozorni na območju okoli blokov zaradi strupov, ki jih psom radi nastavljajo sosedje.

V preteklosti so se psi v tej okolici že zastrupili, nekatere strupe pa naj bi nastavila ravno ta ženska, ki je sedaj poskrbela za mesno vabo z žico. 

Psi meso zavohajo, mnogi med njimi ga hitro pogoltnejo, lastniki pa v visoki travi težko vidijo, kaj je pes pobral s tal in kaj je pojedel. Ni si težko predstavljati, kaj pasjim organom naredi žica, ki se skriva v mesu.  

Vir: Instagram profil nezkasmolinsky

Dobila bo borih 80 evrov kazni

Ko so lastniki psov gospo zasačili pri grozljivem početju in videli, kaj se skriva v mesu, ki ga je namensko posipala po travniku, se je na kupu nemudoma zbralo več pasjih sprehajalcev, ki so na Instagramu delili opozorilno objavo za ostale lastnike psov, naj se izogibajo travniku okoli telovadnice osnovne šole Vodnik na Adamičevi ulici.

Incident so tudi takoj prijavili policiji, ki se je hitro odzvala in na kraj dogodka prišla v pičlih desetih minutah. Primer preiskujejo, storilko bodo oglobili z 80 evrov kazni, so za Ljubljanainfo povedali ob incidentu navzoči lastniki psov.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pozorni (nepreverjen)

Lastnoročno be babe v gaubec zaklačo tej vabe, pa naj je požrej! Preklejta prasica zmejšana!

Suska (nepreverjen)

To bi bilo pravično inampak potem bi šel s sedeti zaradi poskusa umora!

In reply to by pozorni (nepreverjen)

Suska (nepreverjen)

80€ kazni samo??Kaj pa pregled pri psihologu??

Marina Rose (nepreverjen)

Pozdravljeni, sem zasebni posojilodajalec, ki ponuja posojila po nizkih obrestnih merah 3%. Ker sem na gospodarskem področju, ponujam posojila v razponu od 5000 evrov do 10.000.000 evrov. Prosimo, navedite znesek vašega zahtevka za posojilo in njegovo trajanje. Moji pogoji posojila so zelo jasni in preprosti Moje posojilo je zelo varno in pošteno. Kontaktirajte me po e-pošti: [email protected]

Starejše novice