PU Maribor danes poroča o treh dogodkih, ki so se zgodili v preteklih 24-ih urah, med njimi tudi o novem požaru, ki je v celoti uničil streho stanovanjske hiše.

Včeraj, nekaj pred 22. uro, so se vžgale saje v dimniku stanovanjske hiše v Lovrencu na Dravskem polju. Iz dimnika je ogenj prešel na ostrešje stanovanjske hiše, velikosti okoli 12 x 9,5 m. V požaru, ki so ga pogasili gasilci, je ogenj ostrešje v celoti uničil, materialna škoda pa znaša okoli 40.000 evrov.

Policisti so tujo krivdo izključili, pristojnemu tožilstvu pa bodo podali poročilo.

Prometna nesreča motorista

Iz policijske uprave pa smo dobili med drugim tudi poročilo o včerajšnji prometni nesreči, ki je se zgodila v Mariboru. Okoli 16. ure je na Ulici Moše Pijada, zaradi neprilagojene hitrosti vožnje, padel voznik kolesa z motorjem in se v nesreči huje telesno poškodoval. Zdravniško pomoč je v UKC Maribor poiskal sam.

Nova nesreča pri delu

Prav tako včeraj pa je v jutranjem času stroj v enem od podjetij na območju Policijske postaje Ptuj, med delom stisnil prste desne roke 32-letnemu delavcu. Ob tem se je hudo telesno poškodoval. Zdravniško pomoč je poškodovani delavec v UKC Maribor poiskal sam.

Policisti so ugotovili, da delavec ni upošteval navodil za delo in je za nesrečo odgovoren sam. O nesreči je bila obveščena pristojna inšpektorica za delo, policisti pa bodo o svojih ugotovitvah podali poročilo pristojnemu tožilstvu.

*Slika je simbolična.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice