Slika je simbolična.
Policisti Policijske postaje Ormož so imeli pretekli dan polne roke dela.

Ormoški policisti so v četrtek obravnavali več kršitev in kaznivih dejanj. 

O prometni nesreči s telesno poškodbo so bili obveščeni ob 12.22. Ugotovili so, da je voznik mopeda pri vožnji v Ormožu padel ter se pri tem telesno poškodoval. Mopedist je bil pod vplivom alkohola, izdan pa mu je bil plačilni nalog. 

Posredovali so tudi v Sodincih, ko so vozniku osebnega avtomobila odvzeli tablice. Ob 10.54 so odkrili voznika, ki je vozil neregistriran osebni avtomobil. Kršitelju je bil izdan plačilni nalog. 

Ob 13.05 so imeli ormoški policisti v postopku voznika osebnega avtomobila, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja neregistriran osebni avtomobil, prav tako pa je bil pod vplivom alkohola. Policisti so zasegli vozilo, odvzeli registrske tablice, kršitelju pa izdali plačilni nalog. Sledi še obdolžilni predlog na pristojno sodišče. 

Le deset minut kasneje, ob 13.15 so v Ormožu imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, ki ni imel vozniškega dovoljenja in je vozil neregistrirano vozilo. Zaradi vseh prekrškov so mu odvzeli vozilo in registrske tablice, kršitelju pa izdali plačilni nalog. Sledi še obdolžilni predlog na pristojno sodišče. 

Popoldne, ob 16.57 so bili ormoški policisti obveščeni, da na območju Velike Nedelje sin pretepa mater. Na kraju so ugotovili, da sta se sin in mati sprla, sin pa jo je pri tem fizično napadel. Kršitelju je bila odvzeta prostost zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilništva. Sledi kazenska ovadba na Okrožno državno tožilstvo. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice