Sodna preiskava v zvezi s trojnim umorom na lanski božični dan v Gerečji vasi pri Ptuju je po več mesecih vendarle zaključena. A več informacij o zaključki preiskave zaenkrat še ne želijo izdati.

Sodna preiskava zoper osumljenega za trojni umor v Gerečji vasi končana, so za STA potrdili na ptujskem tožilstvu. Drugih informacij zaradi interesa postopka in varstva osebnih podatkov ne morejo posredovati. Molčijo tudi na ptujskem sodišču.

Spomnimo … Do družinske tragedije, v kateri so umrli 61-letni moški ter ženski, stari 58 in 35 let, je prišlo na božično popoldne.

Policisti so takrat odvzeli prostost 35-letnemu moškemu, ki je bil z žrtvami družinsko povezan. Najprej so ga odpeljali v bolnišnico, nato pa pred preiskovalnega sodnika, ki je zanj odredil pripor.

Kasneje so mariborski kriminalisti pojasnili nekatere podrobnosti. Povedali so, da naj bi osumljenec vse tri umoril iz brezobzirnega maščevanja. Žrtve so bile njegova nekdanja zunajzakonska partnerica, s katero sta imela tudi otroka, in njena starša.

Osumljeni je po ugotovitvah policije 35-letno partnerko med prepirom v hiši večkrat zabodel in čeprav je ob prihodu reševalcev še kazala znake življenja, pri poskusu oživljanja niso bili uspešni.

Moški je potem odšel v sosednjo hišo njenih staršev ter ju prav tako večkrat zabodel. Oče je umrl na kraju dogodka, mati pa pozneje v ptujski bolnišnici.

Policisti so osumljenca izsledili v neki drugi hiši v Gerečji vasi, v rokah pa je imel nož. Na poziv policistov, naj nož odvrže, se je z njim porezal po vratu, potem pa ga odvrgel. Po aretaciji so ga odpeljali v mariborsko bolnišnico.

Kot je pokazala preiskava, naj bi imel osumljeni težave z alkoholom, s partnerko, ki naj bi zaradi ogroženosti razmišljala o najemu varnostne službe, sta se razšla približno mesec dni pred tragedijo.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
magyar bacsi (nepreverjen)

Na vislice z njim oziroma na električni stol!!!!

Lolo (nepreverjen)

Ja,in kaj potem,rešiš ga vsega. Naj trpi,ne pa,da ga rešiš muk. Pa ce ga umirimo,smo isti kot on,morilci.

In reply to by magyar bacsi (nepreverjen)

Lolo (nepreverjen)

Umorimo *

In reply to by Lolo (nepreverjen)

SOBA (nepreverjen)

Financiranje od STEFKA KURALT VIDAMAR  
PODPORA TEM, KI POTREBUJEJO
V primeru kakršnih koli težav ali finančnih težav se obrnite na STEFKA KURALT VIDAMAR in ne boste razočarani, ta velika dama mi je pravkar pomagala z zneskom 35.000 €.
Bogu se zelo zahvaljujem, ker me je postavil na mojo pot.
Zahvaljujoč tej majhni količini sem lahko odplačal dolg in izboljšal življenjski standard.
POGOJI: Morate biti 100% Slovenci.
E-naslov: [email protected]
Hvala vam

Lolo (nepreverjen)

In,kaj,ti zdaj njo reklamiras,ali pa se hvališ?!!

In reply to by SOBA (nepreverjen)

Starejše novice