Policisti Policijske postaje Ormož poročajo o medsosedskem sporu na Štajerskem.

O kršitvi javnega reda in miru med sosedoma iz okolice Ormoža so bili ormoški možje v modrem obveščeni včeraj, okoli opoldneva. 

Na kraju so ugotovili, da je ena oseba porinila drugo, da je padla in se lahko telesno poškodovala

Patrulja je na kraju sprejela predlog za pregon kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe in groženj. 

Po zbranih obvestilih bodo na državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Martina Škafar (nepreverjen)

...ena oseba porinila drugo... To je za državnega tožilca?
8 let je, kar je mejaš (zdaj pokojni) šel na krvav pohod čez ograjo. Vlekel me za lase, z drugo roko za jakno, strgal ograjo me sunil na mokro zemljo, najprej udaril po ustih in nosu. Ta mi počil, kar ugotovila zdravnica na urgenci, prav tako pretres možganov. V nedogled me tolkel z pestjo po glavi in rjovel, da me bo ubil. Ko sem se mu uspela iztrgati mi je šel cel šop las. Pred zdravnico sem z rokami česala še preostale in jih dajala v koš. Prav to jo navedlo, da pregledala glavo in zapisala; pretres in dodala, da ne smem spati to noč, zaradi posledic pretresa. Posledice pa so drugačne. Kljub temu, da nisem vložila tožbe se njegova družina vrgla v pregon. Že tedaj je njegova žena grozila s policijo, da bomo mi vsi plačevali, če te prikličem. Začeli so z lažmi, kar ni bilo težko saj je bil eden, ta glavni, njihov znanec, pravzaprav tudi od njene botrice. Ti so zrihtali, da sem plačala tretjino kazni, ker bi naj po njihovem vrgla kamen v napadalca. Naj bi to storila pred njegovim napadom, kar ni res, saj sem po bežanju v hišo zagrabila kamen, saj je moški tekel za mano. Od tega ne bi pisala, če se gonja ne bi stopnjevala. Priča Marija- Mariška Žižek je bila ključna tedaj in sedaj. Ne neha ozaveščati ljudi širom občine, letos poleti je vsem petim hčeram Anike Kolar razgrnila resnico, naj jo gospe raznesejo sodelavcem. Razburjenja naroda ni konca, na ves glas izražajo gnev pri krovcu, pri vinotoču. Naj zmešano že instance zaprejo na primerno mesto za take kot sem. UNIČILI SO MI ZDRAVJE, NAJBOLJ Z USTRAHOVANJEM: KAJ MI ŠE ONI- ZDRUŽENI, LAHKO STORIJO S POMOČJO POLICIJE. SIROMAŠIJO ME NA VEČ NAČINOV, TUDI OBČ. INŠPEKTORICA JE DELALA ZA NJIH. ROŽE NA SVOJEM, NE NA JAVNEM, SO BILE PREVISOKE ZA PROMET, VSE ZATO, DA BI VLOŽILA TOŽBO PROTI OBČINI. KAR JE BILO SLIŠATI OB OGRAJNIH POGOVORIH. KAKOR VSE OSTALO KAR IMAJO V PLANU ZA KUPŠINCE. TAM SPET POZNAJO VSE KOGAR JE TREBA, IN KOT VZKLIKAJO, DA NE VEM KAJ ME ŠE ČAKA.

BertaZ (nepreverjen)

Meni se zdi da bi tebi moral orenk dohtar pregledat glavo pa ne sam zunaj ampak znotraj!!! Vsaj pol koleščkov manjka ali pa so kar vsi zaribali ...

In reply to by Martina Škafar (nepreverjen)

Starejše novice