Nepridipravi na delu: Pokradli zlatnino, gotovino in cigarete.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Maribor je včeraj neznani storilec med 7.30 in 10.30 splezal na tri metre visok balkon stanovanjske hiše na Adamičevi ulici v Mariboru, vlomil skozi balkonska vrata in jo preiskal.

Našel je nekaj gotovine in zlatnino ter vse odtujil. Materialna škoda znaša okoli 6.500 evrov.

A to še ni vse ...

Poleg tega je na isti ulici, prav tako včeraj toda med 14.30 in 16.00, neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo. Z brco je vlomil vhodna vrata, vstopil v hišo in jo preiskal. Tudi tukaj je našel nekaj zlatnine in gotovine in si vse prisvojil. Materialna škoda znaša okoli 1000 evrov.

Odnesel cigarete in denar

Neznani storilec je ponoči skozi vhodna vrata vlomil v prodajalno v Limbušu. V prodajalni je po besedah mariborskih policistov na vzvod vlomil še druga vrata, nato pa vlomil še v blagajno. Iz nje je odtujil menjalni denar v vrednosti 150 evrov

Za tem je vlomil v še skladišče prodajalne in od tam odtujil večjo količino cigaret, nato pa skozi zadnja vrata, ki jih je prav tako vlomil,  zapustil prodajalno. Materialna škoda znaša okoli 3000 evrov.

Odnesla sta cigarete

Dva neznana storilca pa sta skozi glavna vhodna vrata danes okoli 4.30 vlomila v prodajalno v Zgornji Polskavi. Iz nje sta, kot so sporočili iz PU Maribor, odtujila okoli 60 »štek« različnih cigaret. Materialna škoda znaša okoli 5.000 evrov. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice