Slika je simbolična.
Na Lentu je v soboto izbruhnil spor, v katerem je moški utrpel hujšo telesno poškodbo z ostrim predmetom. Mariborski policisti so v zvezi z incidentom trem moškim odvzeli prostost in jih pridržali.

V soboto ponoči je na območju Lenta prišlo do spora, v katerem je mlajši moški utrpel hujšo telesno poškodbo z ostrim predmetom. Odpeljan je bil v bolnišnico.

Kot so za STA navedli na Policijski upravi Maribor, je napadeni izven življenjske nevarnosti. Po neuradnih podatkih Večera je žrtev incidenta, ki se je pripetil v bližini nočnega kluba Niagara, stara 28 let. 

Trem moškim odvzeli prostost in jih pridržali

Na Policijski upravi Maribor smo preverili, ali so že zaključili z zbiranjem obvestil in preverjanjem okoliščin dogodka.

»V zvezi z dogodkom na območju Lenta, do katerega je prišlo v soboto, so kriminalisti Policijske Maribor zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilništva prostost odvzeli trem moškim in jim odredili pridržanje,« so za Mariborinfo pojasnili na Policijski upravi Maribor. 

Dodajajo, da je bil danes eden izmed njih s kazensko ovadbo priveden k dežurni preiskovalni sodnici, ki je zoper njega odredila sodno pridržanje. Zoper druga dva pa je bila podana kazenska ovadba.

Spor pred nočnim klubom Niagara

Lastnik Niagare Marko Kokol je po incidentu Mariborinfo obvestil, da se dogodek ni zgodil v klubu, temveč na parkirišču pod mostom in pojasnil okoliščine dogodka.

»Po naših informacijah je šlo za ulično obračunavanje starih zamer, kjer se je pet ljudi z baseball palicami in nožem spravilo na enega. Ta je še pred hujšim pretepom zbežal in zavil k nam v lokal, kjer smo v bistvu preprečili masaker in napadenega rešili,« je povedal. 

»Napadalci niso naši gostje, tudi ta večer niso bili pri nas v lokalu,« je še dodal lastnik Niagare.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice