Slika je simbolična.
Na Facebooku je zasledil oglas za mobilni telefon, ki naj bi ga prodajalo podjetje iz Slovenije. Denar je nakazal, a telefona ni prejel. Kaj so še obravnavali mariborski policisti?

Mariborski operativno-komunikacijski center je med 5. uro včeraj in 5. uro danes prejel 227 klicev, od tega 104 interventnih oziroma takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času so obravnavali en primer nedovoljenega prehoda čez državno mejo.

V opisanem času so obravnavali tudi:

  • 15 kaznivih dejanj,
  • 12 prometnih nesreč I. kategorije,
  • tri prometne nesreče II. Kategorije,
  • 15 prijav kršitev javnega reda in miru, od tega sedem na javnih krajih in osem v zasebnih prostorih,
  • trem kršiteljem so bila zasežena vozila,
  • pet povoženj divjadi,
  • eno nesrečo pri delu.

Mobilnika ni dočakal

Občan iz Slovenske Bistrice je na družbenem omrežju Facebook zasledil oglas za mobilnik Iphone, ki bi ga naj prodajalo podjetje iz Slovenije. 

Nakazal je več sto evrov, a mobilnega telefona ni prejel. 

Policisti Policijske postaje Slovenska Bistrica obravnavajo kaznivo dejanje goljufije.

Vinjen voznik trčil v parkiran avtomobil

Policisti so na območju Policijske postaje Podlehnik obravnavali 60-letnega voznika, ki je trčil v parkirani osebni avtomobil. Ugotovljeno je bilo, da je vozil pod vplivom alkohola, napihal je 0,98 miligramov alkohola na liter izdihanega zraka.

Odrejeno mu je bilo pridržanje, začasno odvzeto vozniško dovoljenje, zoper voznika bo uveden hitri postopek z izdajo odločbe.

Policisti obravnavali tri tujce

V Središču ob Dravi so bili prijeti trije tujci. Državljani Maroka so podali prošnje za mednarodno zaščito in bodo odpeljani v azilni dom.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Bukon (nepreverjen)

tak treba idiotu če še vedno nekou ni jasna ta zadeva medtem ko internet ni od včeraj. drugič naj da še bančno št s pinom, pa naj javi naslov in kdaj gre na dopust da mu še hišo oropajo.

Starejše novice