Slika je simoblična.
Štajerski policisti so zgodaj zjutraj obravnavali voznico, ki je vinjena v šolo pripeljala svojega otroka. Po vrhu vsega pa se je ob obravnavi nedostojno vedla do policistov.

Velenjski policisti so danes zjutraj pri kontroli prometa, v okolici ene od velenjskih šol, ustavili voznico osebnega vozila, ki je kazala očitne znake alkoholiziranosti.

Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imela 0,91 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka ali drugače povedano dobrih 1,8 promilov alkohola v krvi.

Voznica je, preden sta jo policista ustavila, v šolo pripeljala otroka. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so jo pridržali, sledi pa še obdolžilni predlog.

Za storjeni prekršek je sicer predpisana globa v višini 1200 evrov in izrek 18. kazenskih točk.

Ker voznica v postopku ni upoštevala ukazov policistov in se je do njiju nedostojno vedla so ji izrekli še dobrih 750 evrov globe.

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ubup (nepreverjen)

Bravo za policijo rešili so najmanj eno življenje . Sedaj naj poskrbijo socialne službe in preverijo mamico in otroke kako živijo .dokler ne bo prepozno .

mirs (nepreverjen)

Nobena služba ne more nadomestiti družinskih vrednot normalnega sobivanja. Nekaj je hudo narobe z našo družbo. Spoštovanje med ljudmi je na dnu in potem je pač dovoljeno vse. Kakor koli, v do kraja popljuvanem socializmu, se je bar vedlo kdo je kdo in kaj je kaj. Odnos dijakov do profesorjev je bil bistveno boljši. Kam je izpuhtela avtoriteta? Pri splošni vzgoji bo za izboljšanje stanja potrebna trda roka, kar pa je danes nehumano. Policija je materi sicer izrekla globo in zadeva je za njih zaključena. Zagotovo pa pijane matere ne bo streznila.

In reply to by Ubup (nepreverjen)

Obup (nepreverjen)

bosanka

In reply to by mirs (nepreverjen)

Aleks Persenovic (nepreverjen)

šiptarka

In reply to by Obup (nepreverjen)

Pohorčan (nepreverjen)

Jaz bi jo kuj sfockal in zbincal.

Pohorčan (nepreverjen)

Pa še aschenpecher bi ji razbil na tikvi.

pohorskisvizec

Ta pa je packa....kaj pa je pila zjutraj, ali je bilo še od dneva prej!

Surfefiter (nepreverjen)

Ne more ženska uboga jest na tešče ...

In reply to by pohorskisvizec

BOZIDAR (nepreverjen)

Mama je samo ena in edina

mirs (nepreverjen)

Tudi to je res. Seveda so pa dobre in slabe

In reply to by BOZIDAR (nepreverjen)

Surfefiter (nepreverjen)

Otroci pišejo spis na temo "Mama samo ena je" ... pa mali Janezek napiše ... pridem domov, mama popiva s sosedom, pijeta pivo in oba sta pijana. Pa mi mama naroči naj ji iz hladilnika prinesem še dve flaši ... grem, odprem hladilnik, vidim, da ni dveh in ji rečem: "Mama!, samo ena je!"

In reply to by BOZIDAR (nepreverjen)

Starejše novice