Policisti Policijske postaje Ormož so v času od 7. ure dne 8. marca do 7. ure dne 9. marca obravnavali nekatere pomembnejše dogodke.

Ormoški policisti so ob 12.09 intervenirali na območju naselja Sveti Tomaž, kjer je bilo na kraju ugotovljeno, da sta se med sabo sprla izven zakonska partnerja. Kršitelju so policisti izdali plačilni nalog zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru.

Ob 14.26 so bili obveščeni o prometni nesreči I. kategorije s pobegom na območju Svetega Tomaža. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznica zaradi nepravilnega premika z vozilom trčila v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljala.

Z ogledom kraja nesreče in z zbiranjem obvestil je bila povzročiteljica izsledena. Predočen ji je bil prekršek. Zoper povzročiteljico sledi hitri postopek z izdajo odločbe prekrškovnega organa.

Ob 15.07 so bili možje v modrem obveščeni o prometni nesreči I. kategorije v naselju Lešnica. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik tovornega vozila pri srečevanju oplazil nasproti vozeči osebni avtomobil. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi nepravilnega srečevanja.

Ormoški policisti so še ob 18.59 vozniku tovornega vozila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je vozil pod vplivom alkohola. Kršitelju je bila prepovedana nadaljnja vožnja in izdan plačilni nalog.

Ob 19.07 pa so možje v modrem vozniku osebnega avtomobila začasno odvzeli vozniško dovoljenje, saj je prav tako vozil pod vplivom alkohola. Tudi temu kršitelju so izdali plačilni nalog in prepovedali nadaljnjo vožnjo.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice