Preverite, s čim so se zadnjih 24 ur ukvarjali štajerski policisti.

Kot so sporočili iz Policijske postaje Ormož so bili včeraj ob 8.42 policisti napoteni na kršitev javnega reda in miru. Ugotovili so, da je prišlo do spora med bivšima partnerjema. Zaradi kršitve javnega reda in miru je bil kršiteljici izdan plačilni nalog.

Ob 19.20 so policisti imeli v postopku voznika osebnega avtomobila, kateremu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti. Rezultat preizkusa je pokazal 1,04 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka.

Vozniku je bilo proti potrdilu odvzeto vozniško dovoljenje, zoper kršitelja pa bo na Okrajno sodišče podan predlog za uvedbo postopka o prekršku zaradi vožnje vozila v cestnem prometu pod vplivom alkohola, so sporočili s Policijske postaje Ormož.

Ob 20.23 so štajerski policisti bili obveščeni o poškodbi osebnega avtomobila na parkirnem prostoru. Policisti so na kraju ugotovili, da je neznani voznik z nezanim vozilom zaradi nepravilnega premika poškodoval pravilno parkiran osebni avtomobil oškodovanca. Zadeva je bila zaključena z uradnim zaznamkom.

Ob 5.07 so bili policisti obveščeni o prometni nesreči prve kategorije in udeležbi divjadi. Patrulja je na kraju izdala obvestilo o odstopu od ogleda.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice