*Fotografija je simbolična
Objavljamo kronologijo pomembnejših dogodkov zadnjega dne na območju Policijske postaje Ormož.

Včeraj, 8. julija, ob 5.05 so policisti v naselju Središče ob Dravi prijeli skupino šestih ilegalnih migrantov. Sestavljali so jo trije otroci in tri odrasle osebe, vsi državljani Afganistana. Po končanem postopku bodo policisti tujce vrnili hrvaškim varnostnim organom.

Ob 12.08 so bili policisti obveščeni, da ima občan družinske težave, za katere bo v naslednjih dneh podal pisno prijavo.

Ob 12.55 je v okolici Ormoža prišlo do verbalnega spora med partnerjema. Dogodek so zaključili z uradnim zaznamkom.
 

Povzročitelj prometne nesreče pobegnil s kraja dogodka

Ob 17.33 so policisti v okolici Ormoža obravnavali prometno nesrečo I. kategorije s pobegom, med osebnim vozilom in skuterjem. Povzročitelja so izsledili, izdali so mu plačilni nalog in mu zaradi poteka veljavnosti registracije vozila odvzeli registrske tablice.

Ob 19.05 so obravnavali kršitev javnega reda in miru, spor med bivšima partnerjema. Kršitelju so prekršek predočili in mu izdali plačilni nalog.

Danes, 9. julija, ob 3.20 so policisti v naselju Središče ob Dravi prijeli skupino petih tujcev: dveh odraslih in treh otrok. Vsi so državljani Afganistana. Tujci so še v postopku obravnave.

Ob 4.41 so v naselju Žerovinci obravnavali še prometno nesrečo z udeležbo divjadi. Policisti so izdali potrdilo o odstopu od ogleda.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice