Policisti so v včerajšnjem in današnjem dnevu zasegli več motornih vozil, saj so vozniki vozili brez vozniškega dovoljenja.

Policisti Prometne policijske postaje Maribor so včeraj, ob 11. 25, na Preradovičevi ulici v Mariboru ustavili 22-letnega Mariborčana, ki je vozil motorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja in z neprilagojeno hitrostjo.

Policisti so vozniku motorno vozilo zasegli. Zoper kršitelja so policisti pristojnemu sodišču vložili obdolžilni predlog in mu izdali plačilni nalog.

Tudi v Račah in Framu ...

Popoldan, ob 16.35, so policisti Policijske postaje Rače v Spodnjih Hočah ustavili 37-letnega voznika osebnega avtomobila, doma iz okolice Hoč. V postopku je bilo ugotovljeno, da je 37-letnik vozil motorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so vozilo zasegli in zoper kršitelja pristojnemu sodišču vložili obdolžilni predlog.

Zvečer, ob 21.55, so v Framu ustavili 33-letno voznico osebnega avtomobila, doma iz okolice Dobrovnika. V postopku je bilo ugotovljeno, da je 33-letnica vozila motorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so ji vozilo zasegli in zoper kršiteljico vložili obdolžilni predlog.

... in na Ptuju

Policisti Policijske postaje Ptuj so danes ponoči, ob 1.35, na Osojnikovi cesti na Ptuju ustavili 24-letno voznico osebnega avtomobila, doma iz okolice Levanjcev. V postopku je bilo ugotovljeno, da je 24-letna voznica vozila motorno vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Policisti so voznici motorno vozilo zasegli. Zoper kršiteljico so policisti pristojnemu sodišču vložili obdolžilni predlog.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice