Slika je simbolična.
Dve nesreči, dva poziva javnosti.

Policisti Policijske postaje Maribor II obravnavajo prometno nesrečo s telesnimi poškodbami in pobegom, ki se je zgodila 13. maja 2022, okoli 18.40, na Gorkega ulici v Mariboru.

Neznani voznik neznanega osebnega vozila neznanega registrskega območja je trčil v kolesarja.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo neznanega voznika in ostale morebitne priče, ki so nudile pomoč poškodovanemu kolesarju po prometni nesreči, da se oglasijo na Policijski postaji Maribor II, Cesta Proletarskih brigad 75 v Mariboru ali pokličejo na telefonsko številko 113.

Policisti Postaje prometne policije Maribor pa obravnavajo še prometno nesrečo druge kategorije, v kateri sta bila udeležena kolesar in peška.

Kot so zapisali, se je na območju za pešce na Gosposki ulici v Mariboru včeraj, ob 13. uri, zgodila prometna nesreča II. kategorije, v kateri sta bila udeležena neznani voznik kolesa in peška.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče neznanega voznika kolesa in morebitne priče prometne nesreče naprošajo, da pokličejo na telefonsko številko 02 450 20 30 ali 113 oziroma se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice