Policisti Policijske uprave Celje išče očividce včerajšnje prometne nesreče izven naselja Paka.

Izven naselja Paka se je včeraj, 7.  septembra, ob 17.05, zgodila prometna nesreča, v kateri se je poškodovalo šest ljudi.

50-letni voznik osebnega vozila, doma z območja Slovenj Gradca, je vozil osebni avtomobil iz smeri Doliča proti Velenju.

Izven naselja Paka je iz neznanega vzroka zapeljal na  nasprotno smerno vozišče in silovito čelno trčil v osebno vozilo s katerim je nasproti pravilno pripeljala 44-letna voznica, doma z območja Ribnice.

Oba  voznika sta se v trčenju hudo poškodovala. Posebej hudo je poškodovana 79-letna  sopotnica,  ki  je  v  povzročiteljevem  vozilu  sedela  spredaj. 13-letna sopotnica, ki je sedela zadaj se je v trčenju lažje poškodovala. Hudo  poškodovana sta tudi oba sopotnika iz vozničinega vozila, 33-letni moški in 30-letna ženska.

Zaradi ogleda in odstranjevanja  posledic prometne nesreče je bila cesta skoraj uro in pol zaprta za ves promet. Do 21.40 je promet potekal izmenično enosmerno.

Zaradi  razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivamo  očividce, da pokličejo na telefonsko številko Postaje prometne policije Celje 03 572 78 00 ali na interventno številko 113.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice