Pred dnevi so policisti Policijske postaje Gorišnica prejeli prijavo nasilja v družini.

Zaradi ljubosumja naj bi bil 33-letni moški kar 4 leta nasilen do svoje 24-letne partnerke. Nad njo je izvajal psihično in fizično nasilje, žrtev pa ni zbrala poguma za prijavo, saj ji nenehno grozil, da bo pobil celo njeno družino in jih zažgal, če bo to storila. Podobne grožnje je izrekal tudi njeni družini.

Med preiskavo so mu našli konopljo 

Med preiskavo kaznivega dejanja so policisti pri osumljencu opravili hišno preiskavo in v stanovanjski hiši, kjer z žrtvijo stanujeta, našli posebej prirejen prostor, v katerem je osumljenec proizvajal oziroma gojil in predeloval prepovedano drogo konopljo. V teh prostorih so policisti našli in zasegli okoli 8 kilogramov že posušene prepovedane droge konoplje in še 27 sadik rastline konoplje, za katero je analiza pokazala, da gre za prepovedano drugo konopljo. Nekaj sadik je osumljenec gojil tudi na prostem.

Pri hišni preiskavi so mu policisti zasegli tudi prepovedano hladno orožje - bokser.

Osumljencu so policisti izrekli ukrep prepovedi približevanja, pristojnemu tožilstvu pa ga bodo ovadili, zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilja v družini in kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog. Izdali pa so mu tudi odločbo o prekršku, zaradi posesti prepovedanega hladnega orožja, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Himen (nepreverjen)

Kaj je to na aufengerju ? Mačja meta ali timijan ?

Starejše novice