Storilec naj bi znanega igralca zabodel vsaj šestkrat. Zdaj trdi, da je Gašper Tič po nožu posegel prvi.

Slovenijo je sinoči pretresla vest o nasilni smrti znanega slovenskega igralca Gašperja Tiča, ki je preminil na svojem domu na Trubarjevi ulici v Ljubljani. Kot smo poročali, naj bi se med moškima, starima 44 in 20 let, naj bi se vnel prepir. Mlajši moški je z nožem poškodoval 44-letnega igralca, ta pa je na kraju dogodka podlegel poškodbam.

Policija o ozadju zločina sicer še molči, saj preiskava še poteka, a po najnovejših informacijah naj bi storilec skušal krivdo zdaj preložiti na žrtev.

Igralec prvi pograbil nož?

Kot poroča Večer, naj bi se preminuli pred omenjenim prepirom s storilcem družil v lokalu, nato pa sta se s taksijem skupaj odpravila do stanovanja na Trubarjevi ulici. 

Svoj zločin je storilec policiji menda sporočil kar sam in na kraju zločina počakal na može postave. Ob aretaciji jim je pojasnil, da sta se z igralcem ob prihodu v stanovanje sporekla. Po njegovih navedbah naj bi Tič prvi pograbil nož, nakar je sledilo prerivanje in usodne poškodbe.

Večer ob tem še navaja vir, ki trdi, da je bil igralec z nožem zaboden vsaj šestkrat.

Policija naj bi dejanje obravnavala kot kaznivo dejanje uboja, za kar pa je zagroženo s petimi do petnajstimi leti zapori.

Foto: MGL

Preberite še

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kakšne barve je sonce?

ljubljančan (nepreverjen)

po mojem se je sam zaštihal

veste glumci si ga radi glumijo,,,samo da bi drugega zajebali
Glumači so glumači in kot take jih moramo tudi jemat

Starejše novice