Štajerski policisti so prejšnji teden 25-letniku med hišno preiskavo, tudi s pomočjo službenega psa, zasegli več kot tri kilograme marihuane.

Policisti Policijske postaje Ptuj so 30. oktobra v popoldanskem času na območju Ptuja izvedli identifikacijski postopek s 25-letnim Ptujčanom. Med postopkom so ugotovili, da Ptujčan poseduje marihuano, ki so mu jo zasegli. 

Zaradi okoliščin so policisti utemeljeno posumili, da je storil kaznivo dejanje neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog ter mu odvzeli prostost in odredili pridržanje.

Naslednji dan so, na podlagi pisne odredbe ptujskega Okrožnega sodišča, pri njemu doma opravili hišno preiskavo, pri kateri so uporabili tudi službenega psa, izurjenega za odkrivanje prepovedanih drog.

Med hišno preiskavo so našli 3200 gramov marihuane, ki so jo zasegli.

Foto: PP Ptuj

1. novembra se je zaključilo pridržanje, policisti pa so osumljenca s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča na Ptuju, ki je po zaslišanju zoper osumljenca odredil pripor, so sporočili iz Policijske uprave Maribor.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Donat (nepreverjen)

Tri kile zdravilne, ekološko pridelane rastline so odvzeli!? Zakaj le? Zato, da se potem njihovi uslužbenci brezplačno zdravijo za to in ono tegobo.

financiranje i… (nepreverjen)

financiranje in naložbe v znesku od 5.000 do 10.000.000 € s 3% letno. Za več informacij se obrnite na nas:
E-pošta: [email protected]
Tetičković Marjan

Starejše novice